Foredrag

Fødevareiværksætteri og trends

Lad os sætte gang i kreativiteten

To foredrag, der er vidt forskellige, men begge tager udgangspunkt i min erfaring fra 15 år i fødevarebranchen

Jeg tilbyder to forskellige foredrag. Det ene handler om min erfaring som fødevareiværksætter. Med afsæt i min egen historie, der starter på et hospital i Kuala Lumpur, fortæller jeg alt om mine ups and downs som fødevareiværksætter. Jeg giver mine 10 bedste råd til, hvordan man kommer godt i gang som iværksætter eller øger kreativiteten i sin virksomhed. Foredraget henvender til sig studerende, til andre fødevareiværksættere eller dem der vil løfte kreativiteten i deres virksomhed og underholdes med en god historie. 

Det andet foredrag handler om fødevaretrends - hvad vi ser nu, og mit bud på hvad vi kommer til at se i fremtiden.
Min erfaring i fødevarebranchen er bred, idet jeg har erfaring dels fra detail-handlen, restaurantionsbranchen og som fødevareiværksætter. Jeg spotter trends og tendenser på mine rejser i hele verden, og holder mig opdateret på den danske fødevarescene. Foredraget henvender sig til dem, der vil vide det seneste nye fra fødevarebranchen. 

Lyst til at høre mere? 

Forespørg på pris og dato