Lad os sætte gang i kreativiteten
Jeg tilbyder to forskellige foredrag. Det ene handler om min erfaring som fødevareiværksætter. Med afsæt i min egen historie, der starter på et hospital i Kuala Lumpur, fortæller jeg alt om mine ups and downs som fødevareiværksætter. Jeg giver mine 10 bedste råd til, hvordan man kommer godt i gang som iværksætter eller øger kreativiteten i sin virksomhed. Foredraget henvender til sig studerende, til andre fødevareiværksættere eller dem der vil løfte kreativiteten i deres virksomhed og underholdes med en god historie.
Det andet foredrag handler om fødevaretrends - hvad vi ser nu, og mit bud på hvad vi kommer til at se i fremtiden.
Min erfaring i fødevarebranchen er bred, idet jeg har erfaring dels fra detail-handlen, restaurantionsbranchen og som fødevareiværksætter. Jeg spotter trends og tendenser på mine rejser i hele verden, og holder mig opdateret på den danske fødevarescene. Foredraget henvender sig til dem, der vil vide det seneste nye fra fødevarebranchen.
Copyright 2023 © Alle rettigheder forbeholdes